Vrouwen in de IT - Mouli Banerjee

Bij WeAreFrank! hebben we het voorrecht om samen te werken met een aantal buitengewoon getalenteerde vrouwen die een cruciale rol spelen in het vormgeven van innovatieve oplossingen. We zijn er trots op dat deze vrouwen een integraal onderdeel zijn van ons team en we willen hun bijdragen vieren! In deze serie aan blogs zetten we de vrouwen bij WeAreFrank! in de spotlight. Vandaag nemen we je mee in het verhaal van Mouli Banerjee, 45 jaar en Frank!Developer bij ons.

mouli-shes-frank

Hoe zou je werken bij WeAreFrank! omschrijven en wat maakt het speciaal voor jou?

Ik werk met veel passie bij WeAreFrank! De werkomgeving is leuk, ontspannen en creatief. Ik ben altijd bezig met uitdagende en interessante projecten. En het zien groeien van de organisatie geeft me niet alleen een gevoel van voldoening, maar het motiveert me ook enorm.

Je hebt een mooie achtergrond in de IT-sector. Kun je ons vertellen over je reis en hoe je bij WeAreFrank! terecht bent gekomen?

Na het afronden van mijn MCA (Master in Computer Applications) in India ben ik in 2007 begonnen met werken aan een product genaamd IBIS. In 2010 heb ik ook een Award of Excellence ontvangen, waar ik heel trots op ben. In 2011 kreeg ik de kans om bij Nationale Nederlanden te werken, daar heb ik 9 jaar meegewerkt aan oplossingen voor het implementeren van complexe softwaresystemen. Daarna ben ik begonnen bij WeAreFrank!, waar ik met veel plezier werk.

Wat zijn de vaardigheden die je tijdens je carrière hebt ontwikkeld en die je toepast bij WeAreFrank!?

Probleemoplossing, analytische vaardigheden en operationele planning zijn vaardigheden die ik dagelijks gebruik. Ze hebben me geholpen om in diverse IT-omgevingen te werken en me volledig te ontwikkelen.

Ten slotte, wat motiveert jou het meest in je werk?

Voor mij zijn erkenning en waardering grote drijfveren. Bij WeAreFrank! voel ik dat mijn bijdragen worden gewaardeerd. Natuurlijk is mijn familie mijn grootste bron van inspiratie en steun, vooral de knuffels van mijn dochter in de ochtend.

Ook werken bij WeAreFrank?