BW5 naar Frank! - Cases

Één van de migratietrajecten waar we de afgelopen jaren veel in geïnvesteerd hebben is die van Tibco BW5 naar het Open Source Frank!Framework. Vier jaar geleden begonnen we met de Frank!Analyzer om de complexiteit van BW5-componenten geautomatiseerd te kunnen bepalen. Daarna is de Frank!Generator ontwikkeld om een groot deel van BW5-componenten geautomatiseerd om te zetten naar Frank!Configuraties.

Proof of migration

Twee jaar geleden hebben we de Proof of Migration toegevoegd aan dit migratietraject. Deze tool toont aan dat gemigreerde componenten 100% gegarandeerd dezelfde functionaliteit behouden als de oorspronkelijke BW5-componenten. Zo ben je dus zeker van je zaak! Bekijk de video waarin Erwin je uitlegt hoe dit werkt.

Meer weten over het vervangen van Tibco BW5 met het Frank!Framework?

Bw5 naar Frank!

 

Bewezen trajecten

Inmiddels hebben we met dit migratietraject een aantal grote successen geboekt! 

Grote Nederlandse verzekeraar

Alle BW5-componenten met Salesforce integraties via SOAP. Deze hebben wij met BW52Frank! succesvol omgezet naar het Frank!Framework. Naast de 1 op 1 migraties hebben we ook direct REST endpoints toegevoegd om alle integraties te moderniseren.

Top 5 Nederlandse bank

Voor een top 5 Nederlandse bank hebben 10 backends die met BW5 waren geïntegreerd succesvol omgebouwd naar het Frank!Framework en met de Proof of Migration bewezen.

Belgische International

Voor een Belgische international zijn we ongeveer 100 BW5 componenten, inclusief proof of migration, om aan het bouwen naar het Frank!Framework.

 

Andere integratieplatformen

Wij helpen met de migratie van Tibco BW5 naar het Frank!Framework. Maar dit traject is ook inzetbaar voor andere platforms als bijvoorbeeld Oracle Service Bus, IBM Ace, Adeptia Connect en SAP Cloud integration. 

Meer weten over het vervangen van je closed source integratieplatform? Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in!

Gerelateerde artikelen