De werkwijze en kosten van WeAreFrank! zonder vendor lock-in

Onze uniforme werkwijze en Open Source integratieframework zorgen automatisch voor lagere ontwikkel- en beheerkosten. Zonder dat je direct vastzit aan een langdurig contract. Hoe dat werkt? Dat leggen we je graag uit.


Uniforme werkwijze

Ons Open Source Frank!Framework zorgt ervoor dat je eenvoudig maatwerkkoppelingen kunt bouwen voor (complexe) bedrijfssystemen. De integratiecomponenten zijn kant-en-klare bouwstenen voor veelgebruikte bedrijfs- en cloudapplicaties. Deze bouwstenen worden op uniforme wijze ontwikkeld en getest, waardoor snelle installatie en configuratie mogelijk is.

Door die uniforme werkwijze besparen we op ontwikkelcapaciteit en zijn er minder stappen nodig, voordat je applicatie in productie kan worden genomen. Bovendien ontstaat uitwisselbaarheid tussen ontwikkelaars of integratiespecialisten, doordat alle processen op een eenduidige manier worden uitgevoerd.

 

Gratis Frank!Framework zonder vendor lock-in

Ons Frank!Framework is een Open Source platform dat voor iedereen gratis te gebruiken is. We ontwikkelen regelmatig nieuwe bouwstenen. Dat doen we op aanvraag van een klant, maar ook omdat we zelf graag aan ons framework bouwen. Dat nieuwe component voegen we vervolgens toe aan het Frank!Framework. Op die manier geven we de doorontwikkeling terug aan de community, zodat andere ontwikkelaars met het framework aan de slag kunnen.

Daarnaast is ook onze implementatie Open Source, waardoor de configuratie en businesslogica gewoon van jou zijn. Zonder dat hier ingewikkelde contracten of dure licenties bij komen kijken. Er is dus geen sprake van vendor lock-in. Ons doel is dat klanten graag met ons en het Frank!Framework werken, omdat we gewoon goed zijn in ons werk en een slimme oplossing bieden.

 

Lage ontwikkelkosten

Als je aan Java-programmeur vraagt: kun je deze systemen koppelen?, dan is het antwoord altijd ja. Voor een enkele koppeling is dit geen probleem, maar als je meerdere systemen aan elkaar koppelt, wordt dit een warboel met allerlei afhankelijkheden. En het is een kostbare aangelegenheid. Onze integratiespecialisten zijn namelijk beschikbaar vanaf €70,00 per uur, terwijl een Java-programmeur al snel tussen de €100,00 en €150,00 per uur kost. Onze integratiespecialisten zijn niet alleen goedkoper maar kunnen door de kant en klare bewezen integratie bouwblokken minimaal twee keer zo snel werken dan een veel duurdere Javaspecialist.

Onze integratiespecialisten zijn namelijk beschikbaar vanaf €70,00 per uur, terwijl een Java-programmeur al snel tussen de €100,00 en €150,00 per uur kost.

Demo aanvragen

De kosten om een koppeling te bouwen zijn dus bij het Frank!Framework beduidend lager dan bij een Java-koppeling die op maat wordt geprogrammeerd. Onze mensen werken snel, omdat ze een standaardproduct gebruiken. Bovendien maakt elke applicatie in ons framework gebruik van dezelfde bouwblokken die worden geconfigureerd in leesbare XML-bestanden. Er is geen complex programmeerwerk meer nodig om verschillende systemen met elkaar te laten communiceren. Dat zorgt ervoor dat onderhoud eenvoudiger wordt, werk gemakkelijker uitwisselbaar is en een koppeling sneller is in te zetten.

 

Vrijblijvende support en beheer

Nadat jouw applicaties in productie zijn genomen, bieden we je ook support en beheer. Dat is niet verplicht! We moeten erbij vermelden dat elke applicatie in ons Frank!Framework een gebruiksvriendelijke beheermodule heeft, waarmee een beheerder kan monitoren of alle processen goed verlopen. Hiermee kun je 99 van de 100 problemen zelf oplossen. Kies je toch voor een supportcontract voor het framework en de applicaties? Dan kun je al vanaf €500,00 per maand bij ons terecht. De looptijd bepaal je zelf.

 

Gratis demo voor jouw integratievraagstuk

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons Frank!Framework en wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag bij je langs om kennis te maken en een demo op maat te verzorgen. 

Demo aanvragen

Vrijblijvende demo op maat aanvragen

Gerelateerde artikelen